Våra stationära datorsystem skräddarsys helt enligt era önskemål. Det kan vara allt från en enkel kontorsdator till en avancerad CAD-dator, eller varför inte en riktigt grym speldator till barnen hemma. Fördelarna är många med en dator från oss, våra datorsystem byggs med känsla. Vi har valt ut ett fåtal komponenter från de största tillverkarna, och vi bygger bara med den absolut senaste tekniken. Att bygga riktigt bra datorer ger kunder som kommer tillbaka och köper fler datorer - det är det bästa betyg man kan få av en kund!
Guld
Guld är flaggskeppet bland våra datorer. Här finns högsta prestandan. Datorn använder Intel´s X299 krets- uppsättning med stöd för bl.a. fyra kanalers DDR4 minneshantering och full hastighet på både hårddiskar, USB3 och grafiken samtidigt. 
Det här är våra grundmodeller.  Vi anpassar den gärna så den passar just Dina behov!
Varför väljer då kunderna våra datorer? Högsta kvalité - på alla delar i datorn! Maximal prestanda för pengarna! Bara den senaste tekniken - ger bättre prestanda och längre livslängd på datorn! Billigare när man slipper byta dator så ofta, att byta dator innebär ju en massa jobb - och kostnader! Bättre produktivitet på kontoret när man slipper sitta och vänta pä att datorn ska bli färdig! Vi har egen service och support! Standardbyggda datorer - enkla & billigare att uppgradera i framtiden!
Välkommen till AB Cattus Data
© Copyright 2017      AB Cattus Data , Smedjegatan 29 , 352 46  Växjö    tel:  0470 - 911 00     epost: info@cattus.se
Bronze
Den perfekta datorn för nätverket på jobbet, eller som surf & skrivdator, men klarar även av lite mer avancerade uppgifter. Eftersom även den bygger på senaste tekniken, får den lång livslängd och man slipper byta dator så ofta, men framförallt blir det mycket roligare att jobba framför en snabb dator!